Home

vrijdag 16 maart 2012

Lush Paasproducten



















Lush is een winkel (voor hen die onder een steen hebben gelegen haha) met allerlei zeepjes, douchegels, lichaams- en gezichtsverzorging en heerlijke badproducten.De winkels zijn altijd superleuk om te bezoeken het ziet er heerlijk knus uit en je kunt er alles ruiken en proberen, je wordt er vriendelijk ontvangen.
 De producten zijn niet op dieren getest en de verpakkingen gemaakt van gerecycled materiaal. In verschillende (grote) steden kan je Lush vinden maar je kan ook online bestellen. Helaas zit in het Noord - Oosten van Nederland nog geen lush maar er is beterschap beloofd check mijn Twitter verkeer, ik zeg YESSS!!.




 

 
















































1. Tulpen uit Amsterdam – herbruikbare Bubble Bar (€8,95 per stuk, veganistisch)
Deze Bubble Bar is geparfumeerd met een chocolade- en sinaasappelgeur, met lichte grapefruit en bergamot olie. Cacao en tonka zorgen voor warmte. Je kunt deze Bar meerdere keren gebruiken (zelfs tot zes keer!). Na gebruik leg je hem te drogen voor de volgende keer.


2. Bubble Bloom – herbruikbare Bubble Bar (€8,95 per stuk, veganistisch)
Deze herbruikbare Bubble Bar heeft de vorm van een bloem en is geparfumeerd met een mix van sinaasappel, limoen en jeneverbessen. Een lenteachtige geur die doet denken aan een vers gemaaid gazon. Je kunt ermee in je bad roeren, daarna leg je hem te drogen voor de volgende keer.


3. The Washing Up Fairy – herbruikbare Bubble Bar voor de afwas (€6,95 per stuk, veganistisch)
Dit is een wat vreemde eend in de bijt, namelijk afwasmiddel in vaste vorm! Onverpakt en zonder conserveringsmiddel. De vrolijke afwasfee is héél zacht voor je handen, maar onverbiddelijk voor de vuile vaat. Roer met The Washing Up Fairy door het warme water in de gootsteen, totdat je voldoende schuim hebt en je de citroentjes kunt ruiken. Je handen worden er lekker zacht van en je vaat schoon!













4. Madame Butterfly – herbruikbare Bubble Bar (€8,95 per stuk, veganistisch)
Ook deze vlinder kun je meerdere keren gebruiken. Het badwater en je huid gaan heerlijk geuren naar rose absolute en rozenolie. Een klein beetje limoen en Egyptische geranium zorgen voor een gezonde huid, terwijl cacao en shea boter heel verzachtend werken.


5+6 Mamma Mia – gift (€37,95 per stuk)
Dit is een cadeautje speciaal voor alle moeders! Het bevat zowel producten uit de lente-collectie als uit het vaste assortiment: Tiny Hands Hand Serum, Lemony Flutter Cuticle Butter (sample), Ro’s Argan Body Conditioner 45g, Sultana of Soap, The Washing Up Fairy. Verkrijgbaar vanaf 30 april!


7. Flowers To The People – gift (€54,95 per stuk, veganistisch)
Een leuk flowerpower-blik met allerlei traktaties voor in bad! Pop In The Bath Bubble Bar, Tulpen Uit Amsterdam en Madame Butterfly, Butterball Ballistic, Think Pink Bath Ballistic, You’ve Been Mangoed Luxury Bath Melt, Amandopondo Bubble Bar.


8. Putty For Your Hands – handreiniger (€9,95 – 100g, veganistisch)
Een ideaal reinigingsmiddel voor iedereen die vaak last heeft van droge, gebarsten en pijnlijke handen. De reiniger is ongelofelijk zacht.Er zit bijvoorbeeld sheaboter in, korenbloem en talk. Ook antiseptische oliën, die worden gebruikt in de LUSH Fresh Farmacy gezichtsreiniger. Aangezien er geen surfactant in zit, zal het niet schuimen zoals zeep, maar hij zorgt desalniettemin voor een zachte reiniging!


En ook aan Pasen heeft LUSH gedacht. Er zitten weer een paar toppers bij de paascollectie!



































Bron artikel http://www.lush.nl/ en http://www.120coloursofbeauty.nl

1. Fluffy Egg – Bath Ballistic (€5,50 per stuk, veganistisch)
Deze ei-vormige Bath Ballistic is zuurstokroze en ruikt naar marshmallows!


2. The Carrot – herbruikbare Bubble Bar (€8,95 per stuk, veganistisch)
The Carrot ruikt niet naar wortels, maar naar heel veel fruitige oliën van onder andere buchu, citroen en bergamot. Wel is er wat voedzame wortelolie toegevoegd onmdat dat rijk is aan vitamine en het werkt verzachtend en verjongend voor je huid.


3. The Immaculate Eggception – Bath Ballistic (€12,95 per stuk, veganistisch)
Deze Bath Ballistic bestaat uit drie delen, twee delen ‘ei’ en een verrassing binnen in! Ze hebben de geur van vanille absolute, ylang ylang en grapefruit. Er zijn twee varianten. Het gele ei met groene decoratie bevat een konijntje en de roze met gele of blauwe decoratie bevat een kuikentje.


4. Hoppy Easter – gift (€19,95 per stuk, veganistisch)
In Hoppy Easter zit The Carrot en Fluffy Egg Bath Ballistics, leuk verpakt als milieuvriendelijk konijntje.


5. Chick Knot-Wrap – Knot Wrap (€3,95 per stuk)
Dit is Chick! De milieuvriendelijke manier om je LUSH-cadeautjes om te toveren tot een kuikentje.


De Paas- en lenteproducten zijn vanaf 19 maart a.s. verkrijgbaar in alle
Lushwinkels en natuurlijk ook online via www.Lush.nl.

Wat lijk jouw een leuk product en koop je vaak bij Lush?

Laat me weten

Adios Marieke

3 opmerkingen:

  1. Hey Lotte, dank voor je reactie ja zodra het in de winkel ligt ga ik het nodige testen want het lijkt me ook erg fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. echt een leuke collectie.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen