Home

woensdag 4 januari 2012

Wintercollectie Lush

Net als alle andere cosmetica van Lush, zijn ook deze beautyproducten vers en met de hand gemaakt. De collectie bestaat uit kleurrijke cosmetica met verrassende namen waar wij ladies spontaan verliefd op worden!
PHOENIX RISING - Bath Ballistic, prijs € 5,95 - per stuk



















Deze groen-paarse bruisbal zit vol shea boter, cacaoboter en jojoba-olie die de huid zijde zacht maken. Ook zal de badkamer heerlijk gaan ruiken naar de geuren van onder andere sinaasappel en kaneel. Door deze bruisbal kom jij de komende uurtjes het bad nog niet uit!
ROSE QUEEN - Bath Ballistic, prijs € 4,65 - per stuk


















Door deze Bath Ballistic ziet alles er tijdens deze grauwe dagen er weer een stuk rooskleuriger uit! Je voelt je net een prinses in het water, doordat het badwater roze kleurt en er tijgerlelie, appelbloesem en ridderspoor bloemblaadjes op het wateroppervlak blijven drijven. Zo wordt in bad gaan echt een uitje!
LATTE - lip tint, prijs € 9,25 - per stuk




















Dit is een hydraterende lippenbalsem met een vleugje fairtrade koffie-aroma voor glanzende, bronskleurige lippen. Je lippen krijgen een natuurlijke tint en zullen heerlijk zacht aanvoelen. De lippenbalsem zit niet zoals de meeste balsems in een luxe jasje, maar in gerecyclede blikjes! De producten van Lush zijn dus ook nog eens erg milieubewust.

BUBBLEROONS - Bubble Bars in verschillende kleuren,
prijs € 5,95 - per stuk




















Nee, deze kleurrijke Bubble Bars zijn geen macarons maar zijn zalig voor in bad! De Green, Rose Jam en Yuzu and Cocoa Bubbleroon Bubble Bar hebben een basis van shea boter en kokosolie. Deze badproducten zijn zeer vochtinbrengend voor de huid en helpen je de winter doorkomen.
RO’S ARGAN BODY CONDITIONER – Body Conditioner,
prijs €29,95 - 225g



















De naar roos ruikende conditioner zorgt ervoor dat je lichaam voldoende gevoed wordt. In deze body conditioner, zit Argan olie. Die is rijk aan vitamine E en erg hydraterend en verzachtend! De Ro’s Argan Body Conditioner kun je gebruiken onder de douche of in bad.
LUSTRE - dusting powder, prijs € 18,95 – 45g



















De Lustre lichaamspoeder laat je huid ruiken naar jasmijn. Door de poeder krijgt je huid een goudbruine, licht glazende look. Leuk voor de aankomende feestdagen!
PEACE - Massage Bar, prijs € 12,95 – per stuk



















Ben je echt even aan ontspanning toe? Dan moet je deze Massage Bar zeker eens proberen! Het is een rustgevende, zacht geurende Massage Bar met biologische cacao en shea boter, fairtrade olijfolie en vanille waardoor je helemaal ontspant.
FRIENDS WITH BENEFITS - Massage Bar, prijs €11,95 – per stuk




















Deze sexy Massage Bar heeft een chocolade -met sinaasappel geur en is gemaakt Tagetes olie. De Tagetes olie is helend en rustgevend voor de huid. Deze Friends with Benefits Massage Bar heeft dus alleen maar voordelen!
NO DROUGHT - dry shampoo, prijs € 11,95 – 130g



















No Drought is onze redding in nood als we geen tijd hebben ons haar te wassen. Je kunt er  een beetje van op je handen doen (of direct op je haren gebruiken) om je haren een dag langer fris en vetvrij te houden. Het haar zal ruiken naar citroen, grapefruit en limoen! Zorg wel dat je de shampoo goed uitborstelt voor je de deur uitgaat.
BRITISH NANNY – moisturizer, prijs € 49,95 – 45g




















Dit product is nog echt niet nodig voor jonge meiden, maar als je het geld hebt, is het misschien wel een ‘grappig’ cadeautje voor je moeder of oma? Dit is namelijk een crème die rimpels tegengaat! British Nanny zit boordevol voedzame ingrediënten: biologische amandel-, kokos- en jojobaolie, sheaboter, candelillawas en hibiscus olie.
DREAM STEAM - Steamer Tab, prijs € 2,95 – per stuk



















Ben je verkouden, heb je een droge huid of ben je vandaag niet te genieten? Ga eens lekker met een handdoek boven je hoofd tien minuten stomen! Los de Dream Steam Steam Tab op in het hete water. Door de geur van rozen, lavendel en kamille zul je weer helemaal opknappen! Als je klaar bent met stomen, gooi het water nog niet meteen weg. Je kunt dit namelijk nog een weekje bewaren en gebruiken als gezichtstoner!
MOON AND SUN - Steamer Tab, prijs € 2,95 – per stuk



















Ben je geen fan van rozen-, lavendel –en kamillegeur? Dan is er ook nog de Moon and Sun Steamer Tab! De mix van oliën in deze Tab zorgt voor een schone huid en werkt ontspannend.
DIRTY – soap, prijs € 6,95 – 100g



















Dit jaar lanceerde Lush een nieuwe geurenlijn: Dirty. Nu is deze geur er ook in een zeep variant! Hij ruikt naar groene munt, sandelhout, dennen en eikenmos. Deze zeep brengt de natuur naar je badkamer!
LUST – soap, prijs € 6,95 – 100g



















De lekkere roze zeep bevat jasmijn, ylang ylang, rose absolute, vanille ensandelhout. Een echte musthave voor jamijn-liefhebbers! Verwen je met deze donkere dagen met Lush! Of… Wil je je lekker laten verwennen? Dan zijn deze producten misschien leuk voor in je schoen of onder de kerstboom?
Deze producten zijn in de webshop van Lush te koop. Als je ze toch eerst zelf wilt zien en ruiken zal je even tot eind december moeten wachten. Dan zijn deze zeepjes, make-up items, haar –en huidproducten in de stores van Lush verkrijgbaar

Heb jij al wat van de nieuwe Lush producten en aan welk product bij jij verslaafd?

Let me Know, Adios
Marieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten